Феновете на EastEnders бяха възхитени от Анет Бадланд, когато излезе

...
Феновете на EastEnders бяха възхитени от Анет Бадланд, когато излезе
Коментари Харесай

Иконата на BBC EastEnders Анет Бадланд зашемети феновете с драматично преобразяване на наградите SAG

Феновете на EastEnders бяха възхитени от Анет Бадланд, когато излезе на аления килим на премиите на Гилдията на актьорите в Лос Анджелис през уикенда.

73-годишната актриса играеше Бейб Смит в сапунения сериал на BBC в продължение на три години - за първи път се появи на Албърт Скуеър през 2014 година и още веднъж напусна сапунения сериал през 2017 година Нейният воин постоянно беше оставян да носи обемисти облекла, тежки плетива и огромни жилетки до момента в който тя участваше в непринудената сапунка.

Но Анет беше в Холивуд за премиите SAG, където нейното комедийно шоу Apple TV+ Ted Lasso беше претендент за редица награди. Анет играе Мей хазяйката в хитовия сериал, основан от американския комедиант Джейсън Съдейкис.

В събота вечерта Анет се причисли към своите каземати, до момента в който шоуто можеше да завоюва премията за най-хубаво показване на отбор в комедиен сериал - само че за жалост загуби от комедийната драма за готвач Мечката. Въпреки това телевизионната звезда сияеше, когато дойде в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР