Феновете на Джей Ло и Бен Афлек станаха свидетели на

...
Феновете на Джей Ло и Бен Афлек станаха свидетели на
Коментари Харесай

Гръм в рая: Цялата истина за поредния публичен скандал между Джей Ло и Бен

Феновете на Джей Ло и Бен Афлек станаха очевидци на следващия под напрежение диалог на двойката, този път на премиерата на новия филм на латината, който носи името “Майката “.

Това се случи след поредност от шумни произшествия сред тях на обществени събития - почитателите ще си спомнят различията им на Грами, премиерата на Shotgun Wedding през февруари и напълно скорошното.

Ben Affleck looking tense, DRUNK and tired while JLO smiles at the Mother Premiere
— Lipstick Alley (@lipstickalley)

Специалист по четене по устните обаче твърди, че напрегнатият диалог сред двамата на последната кино премиера в действителност е бил много безопасен. Той показа пред Daily Mail, че съпрузите просто са обсъждали по какъв начин да театралничат пред десетките фотографи. В един миг Джей Ло даже попитала Бен “не демонстрирам ли прекалено много? ”, визирайки изрязаня си топ.

 

Jennifer Lopez and Ben Affleck share a kiss at the premiere of her new action thriller The Mother
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)

Специалистът даже е на мнение, че сега, в който наподобява, че Афлек е сърдит на брачната половинка си, той в действителност я успокоил, че наподобява добре. По време на диалога режисьорът на „ Арго “ споделил “не се тревожи, скъпа “, преди да прошепне нещо скрито в ухото ѝ.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР