Феновете на Disney могат да получат два безплатни месеца само

...
Феновете на Disney могат да получат два безплатни месеца само
Коментари Харесай

Има начин да получите безплатно Disney+ за два месеца, като изберете определен план

Феновете на Disney могат да получат два безвъзмездни месеца единствено като се записват за годишен абонамент за общоприетите или премиум проектите на стриймъра. Много от нас заплащат за платформи за стрийминг като Disney+ всеки месец, като абонаментите постоянно не престават с години, само че превръщането на тези сметки в годишни участия може да спести пари и да обезпечи по-добра стойност.

Като се регистрирате за годишен абонамент за Disney+, членовете получават еквивалента на 12 месеца на цената на 10 за проекти Standard или Premium, които нормално костват надлежно £7,99 на месец и £10,99 на месец. 12-месечен абонамент за проекта Premium в този момент коства £109,90, спестявайки £21,98 спрямо месечното заплащане, което ще ви върне £131,88.

Тези, които изберат проект Premium, също получават повече за парите си, защото включва по-високо качество на видеото до 4K UHD и HDR, плюс опция за поточно предаване на четири устройства по едно и също време. Това се съпоставя с 1080p Full HD и два потока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР