Феновете на Димитър Бербатов ще имат шанса да следят на

...
Феновете на Димитър Бербатов ще имат шанса да следят на
Коментари Харесай

Изявите на Димитър Бербатов в Индия на живо по спортните канали на Мтел

Феновете на Димитър Бербатов ще имат шанса да наблюдават онлайн неговите изяви в ефира на спортните канали на Мтел. Най-добрият български футболист за последните 15 години подписа едногодишен контракт с отбора на индийския Керала Бластърс. Сезонът в Суперлигата на азиатската страна започва през октомври, а Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 ще наблюдават в действително време всички дуели на българина.

Бербатов ще е вторият най-добре заплатен футболист в локалното състезание със заплата от 1 милион евро, което го подрежда директно след някогашния му съотборник в Тотнъм и негов непосредствен другар - Роби Кийн, част от състава на Атлетико де Колката.

В Керала Бластърс Бербатов ще се събере с някогашния си ментор във Фулъм - Рене Мюлестийн, както и с Уес Браун, с който дружно защитаваха цветовете на Манчестър Юнайтед.

Керала Бластърс е основан през 2014 година и играе домакинските си срещи на 75-хилядния стадион „ Джавахарлал Неру " в Кочин. Най-голям дял от акциите на тима се има от някогашната звезда на крикета Сачин Тендулкар, като негови сътрудници са локален бизнесмен и лица от индийския шоубизнес. През предишния сезон отборът доближава до финала на Супрелигата, където губи след дузпи от Атлетико де Колката.

С мачовете от индийската Суперлига, спортните канали на Мтел уголемяват богатото си футболно наличие, което включва директното предаване на най-интересните дуели от холандската Ередивизи, съветската Премиер лига, украинското и китайското състезание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР