Феновете на Coronation Street ще видят как един герой ще

...
Феновете на Coronation Street ще видят как един герой ще
Коментари Харесай

Фаворитът на ITV Coronation Street драматично напуска сапунената програма следващата седмица след 24 години в тъжни сцени

Феновете на Coronation Street ще видят по какъв начин един воин ще отдели малко време от Weatherfield идната седмица в сапунената стратегия на ITV.

Спойлерите нервира неочакваното овакантяване на един воин от шоуто, 24 години след дебюта им. Айлийн Гримшоу възнамерява овакантяване на Weatherfiled идната седмица, само че не се дават детайлности за това по кое време ще се върне.

Не се счита за непрекъснато овакантяване, до момента в който сюжетът наподобява идва от нищото. Сцените идната седмица в сапунената стратегия на ITV ще видят по какъв начин героят си събира багажа и отпътува, заминавайки за Тайланд.

Изглежда съответствува с актрисата Сю Клийвър, която заплаща на Айлийн от 2000 година, поемайки нова вълнуваща роля. от шоуто. Сю играе в Sister Act: The Musical, който е на турне в Обединеното кралство тази година, и наподобява това е повода Айлийн да бъде отстранена от шоуто.

Няма други детайлности, които разкриват повече за „ излаз “, с изключение на обстоятелството, че Айлийн събира последните си неща за Тайланд и хвърля бомба върху Джо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР