Феновете на Coronation Street се страхуват, че са изръмжали отвратителен

...
Феновете на Coronation Street се страхуват, че са изръмжали отвратителен
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street `разработват` самоличността на истинския баща на Tyrone в тъжен Cassie twist

Феновете на Coronation Street се опасяват, че са изръмжали непоносим поврат на сапунената стратегия на ITV и може би са създали самоличността на Tyrone Биологичният татко на Добс.

Майката на Тайрон, Каси Плъмър, призна истината за неговото родителство на личната си майка Евелин Плъмър по време на епизода в петък. Но нещо, което тя сподели, до момента в който криеше самоличността на същинския татко на Тайрън, остави феновете обезпокоени.

Други почитатели бяха уверени, че един поврат ще накара действителен воин да разбере, че той е бащата на Тайрън, до момента в който по-нататъшна доктрина видя почитателите да предсказват мистерията човек скоро щеше да дойде на Cobbles. Тайрън в никакъв случай не е срещал татко си с него също без да знае кой е той, с него и феновете, държани в незнание.

Но коментар от Каси видя по какъв начин тя признава на Ивлин, че е забременяла, откакто е спала с мъж който й беше платил за секс. Каси беше признала предходната си полова работа като тийнейджърка, откакто по-възрастен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР