Феновете на Coronation Street са убедени, че знаят какъв е

...
Феновете на Coronation Street са убедени, че знаят какъв е
Коментари Харесай

Феновете на Coronation Street на ITV разгласяват истинския план на Дейзи за Бетани, след като двамата се споразумяха за „примирие“

Феновете на Coronation Street са уверени, че знаят какъв е същинският проект на Дейзи Миджли за Бетани Плат.

Тази вечер, двойката шокиращо се съгласи на помирение. Бетани и Дейзи си бяха разменяли бодливи думи всякога, когато се видяха през днешния ден, като това съвсем приключи с изхвърлянето на Бетани от Rovers Return дружно с някогашния Даниел на Дейзи.

Бетани подслушваше Дейзи, откакто научи че тя гневно харчеше пари, като че ли излизаше от мода. Тя беше озадачена и когато разпита Дейзи за обилните й покупки, последната сподели, че е пазарувала в благотворителни магазини. По-късно Бетани чу по какъв начин Джени подлага на критика Дейзи за външното харчене на толкоз доста пари, като се има поради, че бяха откраднали парите на Карла от фабриката от Стивън Рийд, с цел да купят пъба, който пропадаше.

Малко повече следствие по-късно и Бетани осъзна че Дейзи е харчела в Selfridges и стартира да се съмнява от кое място са пристигнали тези пари, като скоро схваща, че тайната може да се крие в дневника на Стивън.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР