Феновете на Coronation Street са убедени, че са разбрали кой

...
Феновете на Coronation Street са убедени, че са разбрали кой
Коментари Харесай

ITV Coronation Street Похитителят на Лорън „запечатан“ след „подхлъзване“ — и това не е „Боби или Томи“

Феновете на Coronation Street са уверени, че са разбрали кой стои зад изгубването на Лорън Болтън след появяването на един воин да се „ подхлъзнете “ и да пуснете диря.

Съвсем неотдавна Рой Кропър беше задържан неправилно в петък вечерта по съмнение в убийството на собствен някогашен чиновник. Феновете на сапунените сериали ще си спомнят, че проблематичната млада Лорън ненадейно напусна калдъръма по-рано тази година и любовният интерес на Боби остана угрижен, откакто откри жилището й отключен, а Лорън не се виждаше на никое място.

Феновете на сапунените сериали в никакъв случай не видяха Лорън да си потегля и наподобява тя не е споделила на никой непосредствен за проекта си да остави Уедърфийлд настрани от Рой, като се има поради, че тя незабавно изчезна. Боби заяви на полицията, че Лорън е изчезнала, а Рой се оказа под подозрение заради положителния си темперамент, изключително откакто беше заловен почтен да чисти жилището на Лорън, което някои хора смятаха, че потвърди, че е отговорен.

По-рано тази седмица, Макс Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР