Феновете на Coronation Street може да са получили важен намек

...
Феновете на Coronation Street може да са получили важен намек
Коментари Харесай

Тъжната съдба на Рой Кропър от ITV Coronation Street е „запечатана“, тъй като актьорът Дейвид Нийлсън пуска следа

Феновете на Coronation Street може да са получили значим намек по отношение на бъдещето на Рой Кропър в сапунената стратегия на ITV.

Въпреки че може да не е нищо, нещо видимо в скорошното изявление на артиста Дейвид Нийлсън „ Тази заран “ може да нервира ориста на Рой. Може да е намек за излаз, който е на картите за сапунената легенда, или че Рой ще прекара много време зад решетките.

Не се знае по кое време е снимано изявлението, само че наподобява, че е било напълно неотдавна. В чата Дейвид беше запитан от Шарън Маршал от This Morning за сюжета, в който Рой е упрекнат в убийството на Лорън Болтън.

Сред почитателите, които обезверено търсят правдивост за Рой, и ориста на Лорън не е известна, Дейвид разиска сюжета и какво предстоеше. Но по време на чата Дейвид сподели изцяло друг външен тип от този на героя си Рой.

Лицето на Дейвид беше растящо окосмяване, с наболи косми към брадичката и бузите му. Рой в никакъв случай не е имал брада в шоуто, тъй че може ли това да е намек, че Рой е напусна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР