Феновете на Черно море са поели инициатива за построяването на

...
Феновете на Черно море са поели инициатива за построяването на
Коментари Харесай

Фенове на Черно море с кампания за построяване на паметник на Никола Спасов

Феновете на Черно море са поели самодейност за построяването на бюст монумент на Никола Спасов. Един от известните последователи на „ моряците Илко Петров – Джулиани е провел това, написа „ Мач Телеграф “. По негово предложение от края на предходната година е стартирана акция за набиране на средства, с които да се издигне паметника.

Бившият ментор на “моряците” си отиде от този свят ненадейно на 23 ноември предходната година на 61 години. Огромното предпочитание на последователите е при оформянето на бюста Никола Спасов да бъде с адмиралския мундир и адмиралската шапка, които облече след извоювания край за Купата против Левски през 2015 година, а след това варненци сграбчиха и Суперкупата. Като футболист бате Кольо, както го назоваха почитателите, има 86 мача и 46 гола за Черно море.

Още на дуела на следващия ден против Ботев Пловдив на стадиона във Варна ще бъдат сложени три кутии за набиране на средства. Едната ще бъде в бранша от страната на по-старите почитатели, а другите два в секторите, в които се намират агитките, водени надлежно от ръководителя на почитател клуба Иван Михайлов и Христофор Христов.

Отделно стартира и акция за набиране на средства по банков път за изграждане на паметника на името на дъщерята на Никола Спасов - Вероника Спасова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР