Феновете на Челси освиркаха демонстративно и доста буйно своя тим

...
Феновете на Челси освиркаха демонстративно и доста буйно своя тим
Коментари Харесай

Феновете на Челси показаха ясно отношението си към Греъм Потър, ръководството все още му се доверява

Феновете на Челси освиркаха демонстративно и много буйно своя отбор при следващата неверна стъпка за този сезон и домакинската загуба от Астън Вила с 0:2 през вчерашния ден. Това проваляне изпрати “сините ” в долната половина на таблицата в Премиър лийг. 

Натискът върху Греъм Потър още веднъж нараства, въпреки че управлението на отбора продължава най-малко до този миг да показва своята преданост към наставника. Феновете обаче надалеч не са склонни да показват сходен толеранс към наставника, който продължава да води отбора през един от най-слабите сезони на лондончани от основаването на Премиър лийг. 
 Астън Вила прати Челси в долната половина на класирането Астън Вила прати Челси в долната половина на класирането
Макар че похарчиха над 500 милиона паунда в последните два трансферни прозореца, то те са изгубили досега цели 10 от изиграните 28 дуела в шампионата, а към тях могат да се прибавят и цели 8 равенства. Потър получи глътка въздух след отстраняването на Борусия Дортмунд в 1/8-финалите в Шампионската лига, само че в този момент още веднъж неговото бъдеще е сложено под сериозна въпросителна. Следващият дуел на " сините от Лондон " имат не по-лека задача в идващия кръг на шампионата, когато ще би трябвало да се изправят против Ливърпул, който също се показва много под упованията през тази акция. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР