Феновете на Celebrity Big Brother забелязаха раздразненото лице на приятелката

...
Феновете на Celebrity Big Brother забелязаха раздразненото лице на приятелката
Коментари Харесай

Феновете на ITV Celebrity Big Brother забелязаха „раздразненото“ лице на приятелката на Никита Кузмин след голяма грешка

Феновете на Celebrity Big Brother видяха раздразненото лице на приятелката на Никита Кузмин Лорън след огромна неточност.

Лорън поддържа приятеля си от Strictly Come Dancing, който влезе в къщата довечера дружно с други огромни имена, в това число Шарън Озбърн, Луис Уолш и звездата от Coronation Street Колсън Смит, наред с други. Приятелката на Никита се появи дружно с друго семейство и другари на другите състезатели, само че неточност на водещия AJ Odudu накара Лорън да се ядоса.

Докато я показаха на феновете на Late и Live, Лорън беше наречена „ приятелката “ на Никита, оставяйки я както видимо изнервена, по този начин и почитателите озадачени, защото експертът Strictly е доста обществен за романса си с Лорън.

Един почитател написа: „ Приятелката на Лорън Никита не е ли другар? #CBBUK “, до момента в който втори добави: „ „ Приятелка “ не е жена на Лорън Никита? Така че в този момент я назоваваме другар. #cbbuk. “ Трети написа: " Лорън? Мислех, че е другарка на Никита, някой да изясни #CBBUK. "
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР