Феновете на Celebrity Big Brother останаха шокирани, след като забелязаха

...
Феновете на Celebrity Big Brother останаха шокирани, след като забелязаха
Коментари Харесай

Феновете на ITV Celebrity Big Brother бяха озадачени, след като забелязаха разбиваща бюджета подробност на заден план

Феновете на Celebrity Big Brother останаха шокирани, откакто видяха разбиваща бюджета детайлност на назад във времето на последния епизод.

The шоуто се завърна довечера за втория си епизод, в който съквартирантите научиха, че Шарън Озбърн и Луис Уолш са решили съквартирантите и са решили кой ще бъде уязвим за първото обществено гласоподаване.

12 звезди влязоха в къщата нощес дружно със популярната квартирантка Шарън Озбърн, с цялостен набор от огромни имена, както и някои други звезди, които може да са по-малко известни на феновете. Това накара почитателите да разясняват, че целият бюджет е бил изразходван за Шарън, Луис и Фърн Бритън, наред с други огромни имена, само че в този момент почитателите изръмжаха къде е отишъл бюджетът.

Забелязвайки изцяло зареден ледник в в задната част на сцена един почитател написа: „ ледник цялостен с лурпак?? бюджетът е в НЕБЕТО! #CBBUK “, до момента в който втори добави: „ Няма нищо срещу да раздухваш бюджета на Луис Уолш…. Видя ли какъв брой @Lurpak беше в този х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР