Феновете на Celebrity Big Brother обещаха да създадат GoFundMe сметка

...
Феновете на Celebrity Big Brother обещаха да създадат GoFundMe сметка
Коментари Харесай

Феновете на Celebrity Big Brother `започват GoFundMe`, за да помогнат на ITV да плаща, за да задържи Шарън Озбърн в къщата

Феновете на Celebrity Big Brother дадоха обещание да основат GoFundMe сметка за набиране на пари, с цел да оказват помощ на ITV да продължи да заплаща на Шарън Озбърн, с цел да остане шоуто.

Емблематичното риалити шоу беше възобновено от ITV тази година - откакто беше анулирано от Channel 5 през 2018 година Завърналото се шоу беше огромен шлагер измежду почитателите на риалити малкия екран - като звездата резервира Шарън, 71, привличайки доста фенове и предизвиквайки доста привличаща вниманието драма.

Докладите допускат, че Шарън е получавала удивителните 100 000 английски лири дневно, с цел да се появи в шоуто - като отчетите също споделят, че тя ще останете в къщата единствено през първите пет дни от обществения опит. По време на престоя си в шоуто до момента тя е присъединила други звезди, в това число Джеймс Кордън, Адел и Саймън Коуел - оставяйки феновете да се задъхват за още скандал.

В петък вечер Гари Голдсмит стана първият участник, за който публично се гласоподава отвън къщата - само че доста почитател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР