Феновете на Britain`s Got Talent критикуваха оперна певица за нейната

...
Феновете на Britain`s Got Talent критикуваха оперна певица за нейната
Коментари Харесай

Зрителите на Britain`s Got Talent се „разболяха“ и критикуват „срамното поведение“ на изпълнителката

Феновете на Britain`s Got Talent подлагаха на критика оперна певица за нейната постъпка, като споделиха, че е „ пропиляла храна “, която може да е употребена за нахранете тези, които се борят да си разрешат храна.

Певицата Натали Чокет от Монреал в Канада взе участие в шоуто за гении на ITV и включваше нейното пеене пред съдиите, Саймън Коуел, Бруно Тониоли, Алеша Диксън и Аманда Холдън, които бяха насядали към една маса на сцената, до момента в който Натали пееше. Въпреки че това звучи като относително „ естествена “ постъпка, това, което последва освен изненада съдиите, само че и вбеси феновете вкъщи.

Обратът в нейното осъществяване видя, че тя взе шепи спагети и кюфтета, които бяха сложени на масата пред съдиите и до момента в който пееше Nessun Dorma, тя натъпкваше юмруци от храната в устата си, преди да направи гаргара с вода, до момента в който продължаваше да пее.

За да не се почувстват съдиите изоставени от възходящия разврат на сцената, до момента в който Натали се обърка с храната, тя хвърли шепа паста и сос върху л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР