Феновете на бразилския отбор Ибис се вдигнаха на шеговит протест

...
Феновете на бразилския отбор Ибис се вдигнаха на шеговит протест
Коментари Харесай

Фенове се вдигнаха на протест срещу победна серия, плашат с безредици


Феновете на бразилския тим Ибис се подвигнаха на закачлив митинг против невижданата победна серия на обичания си отбор, който завоюва трети следващ мач в шампионата на втора дивизия на щата Пернамбуку.

По принцип всеки почитател се радва на победи, само че тези на Ибис вършат изключение, защото слоганът на клуба е " Най-слабият тим в света ". Той идва, откакто съвсем четири години отборът не печели нито един мач и е вписан в книгата на Гинес.

Клубният връх е от четири триумфа един след различен и е подложен през 1997 година, а от този момент играчите не са изневерявали на правилата си.

Заплахата да бъде най-малко подравнен съществено тормози последователите, които си приготвиха транспаранти за идния мач, в които упорстват Ибис още веднъж да стартира да губи.

" Хората са смутени, почитателите са в потрес. Ако Ибис завоюва и идващия мач сме подготвени на крайни дейности. С държанието си този треньор и президент са способни да изкарат хората на улицата и да провокират вълнения.

Най-добре е да се махат и да вървят накъдето им видят очите ", споделят със самоирония последователи на Ибис пред Globo Esporte.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР