Феновете на Ботев се събраха пред Община Пловдив в искане

...
Феновете на Ботев се събраха пред Община Пловдив в искане
Коментари Харесай

Феновете на Ботев се събраха през Общината с искане за отговори за “Колежа“

Феновете на Ботев се събраха пред Община Пловдив в искане на отговори за строителството на стадиона. От Община Пловдив обявиха, че няма да имат представители на срещата, като почитателите чакаха да се срещнат с тях.
Прочетете още
На центъра имаше доста полиция, която пазеше почитатели, а по наша информация се е стигнало и до леко напрежение към хотел " Тримонциум " сред почитатели на Ботев и Локомотив, само че е имало единствено обиди и не се е стигнало до по-сериозни подиуми, откакто служителите на реда са предотвратили сбивания. 

Полицаите направиха и кордон пред постройката на Общината. 

Основните терзания на почитателите са, че няма да има козирка на стадиона и той няма да е изцяло приключен, както и че към момента не е ясно защо са изхарчени 25-те млн. лв.. 

Феновете скандираха " Искаме си Колежа ", пяха песни на обичания си тим.

За момента всичко минава без произшествия. 

" От април 2020г. се чакат сметки за стадиона и след две години и половина отново сме тук със същите въпроси. Още не знаем защо ще бъдат изхарчени 25-те млн. През 2019-а година беше импортиран план, предходната година също беше импортиран, при започване на тази имаше трети импортиран план. До в този момент трябваше да са усвоени тези пари. На стадион Локомотив се строи и няма проблем, а при нас постоянно има. Искаме естествен, прям почтен отговор. Две години срещи. Скоро жителите на Пловдив ще събират пари за Модър-Царевец, ул. Даме Груев, за пробива под Водната палата. Как почитателите ще заплащат за общински стадион. Феновете на Левски събират пари, с цел да си избавят тима, а не да си строят стадиона. Примерът на кмета беше леко безразсъден ", съобщи един от известните почитатели на Ботев Атанас Стафунски. 





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР