Феновете на Ботев Пловдив ще организират протест в опит да

...
Феновете на Ботев Пловдив ще организират протест в опит да
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пловдив на протест

Феновете на Ботев Пловдив ще провеждат митинг в опит да възродят "Колежа ". Събитието ще се организира на Разпети петък. Това стана ясно от обява, споделена в уеб страницата на последователите на “канарчетата”:

"Скъпи Ботевисти, другари,

датата е 12. 12. 2013 година, Ботев Пловдив посреща Берое в следващото издание на „ Битката за Тракия “. Необикновеното в този мач е, че това е последният дуел, който ст. „ Христо Ботев “ ще одобри преди своята дълго чакана реорганизация. Последвалите мрачни събития са известни на всички. Сега, повече от четири години по- късно на мястото на един от най- посещаваните български игрища зее голяма дупка, язва в центъра на хилядолетния ни град.

През тези четири години, ние, последователите на най-старият футболен клуб в България, чакахме, слушахме, надявахме се, вярвахме. Опитвахме се да помогнем, задавахме въпроси, организирахме начинания, разпъвахме транспаранти. Време е да кажем „ СТИГА! “, време е да предприемем дейности, с които може би закъсняхме.

Време е да излезем на улицата, с цел да бъде чут гласът ни. Време е да бъдем пред Колежа преди всеки домашен мач до момента в който управление, мажоритарен притежател или благодетели, община и страна, всевъзможни институции и организации заинтригувани в България да има европейски игрища и спортни обекти не реализиран всеобщата цел-Ботев Пловдив да се завърне там, където принадлежи.
На среща сред проведените последователи, извършена през вчерашния ден, бе взето решение да стартираме тези дейности на 06. 04. 2018 година (петък) в 10:30 часа пред стадион “Христо Ботев “. Там ще бъде мястото, където ще желаяме своето пред очите на цяла България, след което ще посетим семейството на Левски София (държим да уточним, че шествие до Коматево няма да се прави).

Сега е времето, когато ботевистката общественост би трябвало да бъде най-единна.

Бъдете там, без значение от пол и възраст, без оправдания, доведете татковци, дядовци, синове и внуци, тъй като нашият ДОМ се нуждае от нас в този момент, повече от всеки път!

С почитание:
От проведените последователи на Ботев Пловдив "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР