Феновете на Ботев (Пловдив) публикуваха надъхващо съобщение, имащо за цел

...
Феновете на Ботев (Пловдив) публикуваха надъхващо съобщение, имащо за цел
Коментари Харесай

Бултрасите: Жълто-черната армия трябва да превземе синята крепост

Феновете на Ботев (Пловдив) разгласиха надъхващо известие, имащо за цел да сплоти " жълто-черната " общност преди гостуването на " канарчетата " на Левски в неделя.

" Скъпи ботевисти, другари,
предстоят няколко доста сложни мача за нашия обичан клуб. Искаме да Ви напомним, че в неделя (31.03) от 20:30ч. гостуваме в София против тима на Левски. Инвазията е наложителна! Това не е просто следващата футболна среща, това е едно от огромните дербита на родния ни футбол, това е борба на Пловдив против София. Битка, в която нашата жълто-черна войска би трябвало да превземе синята цитадела. Затова всички в София, с цел да защитим достойнството на Ботев и тази на Пловдив!
Не след дълго ни следва още едно предизвикателство- дуел против Черно море в четвъртък (04.04) от 18:30ч. за Купата на България. Изключително значим мач, в който ние би трябвало да сме 12-ят състезател на Ботев Пловдив! Защото клубът го заслужава, футболистите и треньорите го заслужават! Нека хубостта пребъде, вярата да бъде още по-силна, а битката да продължи до финален мирис! За Ботев всичко, от Ботев нищо! ", написаха бултрасите.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР