Феновете на Ботев Пловдив отново ще окупират бургаските плажове, като

...
Феновете на Ботев Пловдив отново ще окупират бургаските плажове, като
Коментари Харесай

Пловдив отново се изнася край морето

Феновете на Ботев Пловдив още веднъж ще окупират бургаските плажове, като мотивът този път е идния на следващия ден вечер край за Суперкупата против Лудогорец. По традиция бултрасите вървят на плаж в деня на мач на любимците си в Бургас, където тимът семейства цяло лято по време на европейската си акция. Присъствието им е същинска атракция за туристите, а армията правилни ботевисти се надява отборът им да ги зарадва с първи трофей за сезона.

От лекарският щаб на Ботев (Пловдив) вършат всичко допустимо, с цел да вдигнат на крайници звездата на отбора Тодор Неделев за идния дуел. Халфът има разтежение, поради което пропусна последните няколко мача на своя отбор. В последните дни обаче положението му внезапно се усъвършенства и треньорът Николай Киров има вяра, че той ще може да играе против " орлите ".

Пловдивчани няма да имат публична подготовка на стадион " Лазур " преди мача в сряда. Снощи тимът тренира на своята база, а през днешния ден след утринното занятие " жълто-черните " отпътуват към морето, като ще се настанят в хотел в Ахелой. Причината за това решение на спортно-техническия щаб на Ботев е, че тимът добре познава ситуацията на " Лазур " след трите мача в Лига Европа с Партизани (Тирана), Бейтар (Йерусалим) и Маритимо. В Пловдив на смешка назовават " Лазур " даже своя втори дом.

През уикенда Ботев нямаше мач, защото отсрочи срещата си със Септември от 4-ия кръг на Първа лига. Това разреши на тима да се приготви допустимо най-добре за идния конфликт с разградчани в сряда.

Междувременно шефовете на Ботев съблюдаваха обещанието си да подсилят тима и към този момент договориха двама нови играчи. В клуба се чака всеки миг да дойдат бразилски халф и крило.

През този трансферен прозорец Ботев притегли четирима нови играчи. Това са Йордан Минев, Тони Тасев, Алваро Юлиано и Даниел Кайзер. В същото време пък клубът бе изоставен от трима - Антонио Вутов подписа с Левски, Георги Георгиев мина в молдовския Дачия, а финален си отпътува и Омар Косоко.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР