Феновете на Ботев (Пловдив) от Клуб на Привържениците на Ботев

...
Феновете на Ботев (Пловдив) от Клуб на Привържениците на Ботев
Коментари Харесай

Феновете на Ботев се събират пред Колежа: Проблемът не е забравен!

Феновете на Ботев (Пловдив) от Клуб на Привържениците на Ботев Пд споделиха обявата в формалната си страница във “Фейсбук”, в която канят всички жълто-черни последователи на събиране преди мача с Левски на 10.11.2019 година в 11:00 ч. пред ст. „ Христо Ботев”. Причината е бездействието по градежа на техния дом - “Колежа”. " Скъпи ботевисти,
на 28.08.2019 година беше даден формалният „ рестарт” на градежа на ст. „ Христо Ботев”. На него участваха благодетелят на клуба- Георги Самуилов и част от ръководителите на клуба в лицето на изпълнителния шеф, членове на Съвета на шефовете и други. Сред формалните посетители бяха и министър-председателят на Република България, финансовият министър, спортният министър, някогашният и бъдещият кмет на гр. Пловдив и така нататък представителите на политическия хайлайф бяха изключително радостни и засмяни, гордо изправени пред събралите се хора, осъзнаващи съвършената предизборна акция, която си вършат, следващото прерязване на лентичка на обект, без да е ясно по кое време и по какъв начин ще бъде приключен. Трупащи дивиденти на гърба на хилядите жълто-черни последователи и тяхното най-скъпо място- ст. „ Христо Ботев”. Време е за равносметка.
Повече от два месеца изминаха, а действителните строителни действия по стадиона се показват в малко на брой служащи, които се броят на пръстите на една ръка, два крана, които не са помръднали от момента на слагането им и... и това е.

След равносметката е време за дейности.
Обединени фракции „ Bultras” и „ Клуб на последователите на Ботев Пловдив” канят всички жълто-черни последователи на събиране преди мача с Левски на 10.11.2019 година в 11:00 ч. пред ст. „ Христо Ботев”. Нека покажем, че казусът не е пропуснат.
Каним и всички гореизброени, имаме вяра, че след по този начин значимите им избори към този момент имат свободно време, с цел да дойдат и да видят какво по-точно откриха.
След привършване на събирането дружно ще се отправим към „ футболен комплекс Ботев 1912”, където посрещаме тима на Левски София. Знамената на фенските организации ще отсъстват от Южната естрада. От този мач там ще има единствено едно знаме- това за Колежа, тъй като няма нищо по-важно от него! Защото всички хиляди ботевисти са обединени под този байрак!
Очакваме Ви! 10.11.2019 година 11:00 ч. СТАДИОН „ ХРИСТО БОТЕВ”!!! " efbet Лига 15 кръг, сряда 6 ноември  Дунав 13:00предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР