Феновете на Ботев (Пловдив) обявиха пълна подкрепа към собственика на

...
Феновете на Ботев (Пловдив) обявиха пълна подкрепа към собственика на
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пд подкрепят Зингаревич

Феновете на Ботев (Пловдив) оповестиха цялостна поддръжка към притежателя на клуба Антон Зингаревич.
Обединени фракции " Бултрас " излязоха с публична позиция след среща с управлението на " жълто-черните ".

" Снощи, по гледище на " Бултрас ", бе извършена среща с управлението на Ботев (Пловдив). Присъстваха представители на всички фракции на " Бултрас ", а от страна на клуба бяха Герман Чистяков, Асен Караславов и Азрудин Валентич. Срещата имаше за цел да постави завършек на спекулациите, че " Бултрас " са срещу ръководството на господин Антон Зингаревич. Напротив - декларирахме изрично, че притежателят на клуба има нашата безспорна поддръжка да доразвие плана Ботев!

Другата съществена причина за срещата бе да получим съответно пояснение за кошмарния старт на сезона и незабавните дейности, които ще бъдат подхванати за справяне със обстановката. И двете страни искрено споделиха грешките, които виждат, с цел да се стигне до актуалната рецесия и нужните промени. Азрудин Валентич бе безапелационен, че няма никакво желание повече да бъде треньор, още по-малко - да въздейства върху работата на бъдещия ментор на Ботев (Пловдив). Оставането му в клуба е по експлицитното гледище на притежателя господин Антон Зингаревич.

Накрая, почитателите обявиха, че ще окажат своята цялостна поддръжка в идния мач на Ботев против ЦСКА и чакат от всички играчи оптимално себераздаване на терена. Заедно ще успеем! Само Ботев! ", се споделя в позицията на почитателите на " канарчетата ".

Междувременно букмейкърът  не чака доста голове в домакинския мач на Ботев с ЦСКА от петия кръг на футболното ни състезание. Залози за " под 2,5 гола " в Коматево се одобряват при коефициент 1,77. Опцията " над 2,5 гола " е оценена с 2,15.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР