Феновете на Ботев (Пловдив) излязоха с отворено писмо, с което

...
Феновете на Ботев (Пловдив) излязоха с отворено писмо, с което
Коментари Харесай

Феновете на Ботев настояват кмета да замрази плащанията по Колежа до изчистването на нередностите

Феновете на Ботев (Пловдив) излязоха с отворено писмо, с което упорстват кмета Здравко Димитров да замрази заплащанията по стадион “Христо Ботев ”, до момента в който не бъдат изчистени всички нередности. Както е известно, на 22.01.2023 година КПБП, съдружие „ ПФК Ботев ” и “Бултрас ” дадоха взаимна конференция, на която осведомиха обществеността за открити голям брой смущаващи обстоятелства и условия, свързани с публичната поръчка за дотъкмяване строителството на “Колежа ”.
 Ето всички обстоятелства с документи за Ето всички обстоятелства с документи за " Колежа ", които демонстрираха почитателите на Ботев
Ето какво пишат почитателите на Ботев в отвореното си писмо:

" Уважаеми господин Димитров, 

На 22.01.2023 година КПБП, съдружие „ ПФК Ботев ” и БУЛТРАС дадоха взаимна конференция, на която осведомиха обществеността за открити голям брой смущаващи обстоятелства и условия, свързани с публичната поръчка за дотъкмяване строителството на стадион „ Христо Ботев ”.
 

В тази връзка и поради огромния публичен интерес, както и заплахата от непозволено разходване на публичен запас, който след това не може да бъде възобновен, Ви призоваваме неотложно да разпоредите преустановяване на всички разплащания към изпълнителя на публичната поръчка ДЗЗД „ Колежа ” до изясняване на всички обстоятелства и условия по случая. 

Очакваме да разпоредите вътрешна инспекция въз основа на изнесените обстоятелства и условия, резултатите от която да обявите обществено. 

С почитание: 
КПБП, Сдружение ПФК ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР