Феновете на Ботев Пловдив излязоха с нова декларация относно ситуацията

...
Феновете на Ботев Пловдив излязоха с нова декларация относно ситуацията
Коментари Харесай

ОБЗОР:Фенове на Ботев и Локо готвят офанзива в ОбС, пловдивски доброволци тръгнаха към Турция

Феновете на Ботев Пловдив излязоха с нова декларация по отношение на обстановката с Колежа. Те обявиха, че търпението им е изчерпано и няма да одобряват незавършен стадион с частична козирка.  Бултрасите готвят атака и митинг на сесията на локалния парламент този четвъртък. В дневния ред на сесията е включена точка за обезпечаването на средства за довършването на ст. „ Христо Ботев ”. Кметът Здравко Димитров съобщи, че ще я отдръпна, само че това може да се случи директно преди сесията с гласуването на дневния ред. На сесията ще има и почитатели на Локо Пловдив, които упорстват за одит и равнопоставеност.
Прочетете още

Общо 27 доброволци от Пловдив с 4 буса и 2 профилирани джипа отпътуваха през днешния ден за Турция да помогат за справяне с последствията от тежките трусове. Доброволците отпътуват напълно за лична сметка с персонални средства и екипировка с единствената цел да оказват помощ. 

Жертвите от нещастието в Турция порастват с всеки час, а десетки страни изпращат помощ за потърпевшите райони. Президентът Ердоган разгласи изключително състояние за идващите три месеца. Двама български жители пък са в неопределеност.

Нова огромна финансова промяна по европейски план е наложена на Община Пловдив. Управляващият орган към Министерство на регионалното развитие е глобил с 25% градските управляващи за строителството на многофункционална зала с басейн към СУ „ Любен Каравелов ”, чиято стойност е близо 2,4 млн. Лева.

Областна администрация приключи търг за над 800 дка земя в предпазена зона край Катуница. Обект на електронния търг е аграрен парцел в околност " Мандрата ", в землището на село Катуница, община Садово. Той е с повърхност от 811 419 кв.м. и съставлява земеделска земя, съгласно НТП " изоставена орна земя ". В същото време, защото парцелът е по поречието на река Чая, той съставлява предпазена територия, по кадастър част от " Натура 200. Обявената първичната тръжна цена за терена е 243 425 лв. без Данък добавена стойност, което съставлява около 30 стотинки на кв.м. без ДДС или 36 стотинки с Данък добавена стойност.

Държавата потегли на война със спекулантите в хранителната промишленост и цените на продуктите. Премиерът Гълъб Донев разгласи, че всекидневно ще се наблюдават цените на продуктите.

Отменят епидемиологичната конюнктура в Пловдив. Това стана ясно след съвещание на Областния действен щаб, взаимно с РЗИ.

Строежът на над 400 нови сгради  в Пловдив и региона е утвърден през през последното тримесечие на предходната година. Очаква се плановете да започват в най-скоро време. Междувременно през същия интервал е стартирало построяването на над 260 нови здания, от които 200 жилищни. 

Пловдивският областен съд промени мярката за неотклонение на учителя от Асеновград Атанас Басмаджиев, упрекнат в изнасилването на 14-годишна ученичка. Преди седмица районният съд  в Асеновград остави в ареста учителя по математика, само че през днешния ден пловдивските магистратите му постановиха по-леката мярка за отклоняване „ домакински арест ”.

Служителят на " Пътна полиция " – Пловдив Матей Матов, който бе арестуван при интервенция на " Вътрешна сигурност " призна виновността си и удостовери всички условия в обвинителния акт. По думите на към този момент някогашния служител на реда, парите взети от рушвети са употребявани за служебни материали, а не за персонални цели.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР