Феновете на Ботев Пд излязоха с поредното си искане към

...
Феновете на Ботев Пд излязоха с поредното си искане към
Коментари Харесай

Бултрасите с остра позиция за Колежа

Феновете на Ботев Пд излязоха с следващото си искане към кмета на Пловдив Здравко Димитров. Този път последователите бяха по-радикални и настояха незабавно да се замразят заплащанията по строителните действия за стадион " Христо Ботев ", до момента в който не бъдат изчистени всички нередности.

Исканията им бяха дефинирани в отворено писмо до градоначалника. 
 
Ето и отвореното писмо към кмета на Пловдив:
 
" Уважаеми господин Димитров,
 
На 22.01.2023 година КПБП, съдружие " ПФК Ботев " и БУЛТРАС дадоха взаимна конференция, на която осведомиха обществеността за открити голям брой смущаващи обстоятелства и условия, свързани с публичната поръчка за дотъкмяване строителството на стадион " Христо Ботев ".
 
В тази връзка и поради огромния публичен интерес, както и заплахата от непозволено разходване на публичен запас, който след това не може да бъде възобновен, Ви призоваваме неотложно да разпоредите преустановяване на всички разплащания към изпълнителя на публичната поръчка ДЗЗД " Колежа " до изясняване на всички обстоятелства и условия по случая.
 
Очакваме да разпоредите вътрешна инспекция въз основа на изнесените обстоятелства и условия, резултатите от която да обявите обществено.
 
С почитание:
КПБП, Сдружение ПФК Ботев "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР