Феновете на Бирмингам Сити казаха на Уейн Рууни, че е

...
Феновете на Бирмингам Сити казаха на Уейн Рууни, че е
Коментари Харесай

Уейн Рууни беше посрещнат с брутални скандирания от феновете на Бирмингам Сити, след като беше разрушен от Лийдс

Феновете на Бирмингам Сити споделиха на Уейн Рууни, че е „ време да си тръгне “, откакто бяха бити, за следващ път, този път от Лийдс Юнайтед.

Сините се насочиха към Еланд Роуд, пробвайки се да подобрят ужасната серия от резултати, само че бяха победени с 3-0 в Йоркшир. Патрик Бамфорд и Даниел Джеймс водеха домакините с 2-0 до полувремето, преди Крисенсио Съмървил да добави трето през второто полувреме.

Последният поврат на Бирмингам значи, че те са на шест точки от зоната на изпадащите, откакто паднаха таблицата на шампионата продължава. Джон Юстас беше уволнен през октомври с екипа на Мидландс, който седеше на шесто място, от този момент Рууни е постигнал единствено две победи в 14 мача.

Напрежението пораства и почитателите на гостите в Лийдс демонстрираха изцяло ясно, че желаят промяна в землянката. Те също изпяха " Wayne Rooney get out of our club ", както и " you're going sacked in the morning ". Бирмингам бяха поети от американска благосъстоятелност при започване на сезона и решението им да привле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР