Феновете на Бионсе са готови на всичко, за да посетят

...
Феновете на Бионсе са готови на всичко, за да посетят
Коментари Харесай

Феновете на Бионсе са готови на всичко, за да отидат на неин концерт

Феновете на Бионсе са подготвени на всичко, с цел да посетят нейните концерти в границите на международното турне „ Renaissance World Tour “ , съобщи Ройтерс.
Парите и дистанцията не съставляват проблем за феновете на американската певица, която сега организира своето турне, състоящо се от 57 концерта в 40 града в Северна Америка и в 14 в Европа.

Джими Лонг от Сан Франциско отлетя за Стокхолм за концерта на Бионсе на 10 май, откакто е купил билети за 370 щатски $ – преференциална договорка спрямо цените на билетите в Съединени американски щати, които надвишават 1000 $ .

„ Писах на приятеля си: „ Искаш ли да отидем в Швеция? Да или не? Имаме 9 минути да решим “, описа той.

Айо Ауокоя направи своето нелеко пътешестване с трен от Манчестър до Лондон, което продължи няколко часа, единствено с цел да види звездата. Беше необикновено ужасно преживяване, сподели тя.

Бионсе също оказа помощ на някои да осъзнаят какви са техните цели в живота. 

„ За учителите беше толкоз мъчно и също така аз изгубих родственици по време на пандемията “, сподели Джани Насименто, начален преподавател в Рио де Жанейро. „ След това в мен се роди желанието да пребивавам, да пътувам и да върша неща, които в никакъв случай преди не съм правила. “ Джани заплати към 1200 $ за първия си полет, в допълнение към билетите за концерта на Бионсе във Франкфурт, Германия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР