Феновете на Берое няма да пътуват до София, за да

...
Феновете на Берое няма да пътуват до София, за да
Коментари Харесай

Бойкот на Герена заради 3 март


Феновете на Берое няма да пътуват до София, с цел да поддържат обичания си тим в мача против Левски, който е на " Герена " от 15:00 часа. Ултрасите не утвърждават провеждането на футболни срещи точно на националния празник 3 март.

Националният почитател клуб на Берое, както и две от фракциите - " Zara Boys " и " Green Vandals ", излязоха с обща декларация,която публикуваме я без редакторска интервенция:

" 3 март е дата, в която би трябвало да се почетат всички починали за свободата на България. Това не е ден за футбол и клубни пристрастия.

Нека не забравяме, че на първо място сме българи, а по-късно симпатизанти на футболни клубове. В Стара Загора за поредна година се провежда факелно шествие в памет на всички дали живота си за свободата на България. НФК, както и всички проведени групи ще вземат присъединяване в шествието, като приканват и всички други футболни почитатели, жители и посетители на Стара Загора да го създадат.

Организираните почитатели на Берое няма да посещават футболния дуел с Левски (София)! С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦАТА! ", пишат почитателите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР