Феновете на BBC Breakfast смятат, че Чарли Стейт беше избухнал“,

...
Феновете на BBC Breakfast смятат, че Чарли Стейт беше избухнал“,
Коментари Харесай

Кореспондентът на BBC Breakfast Чарли Стейт се „раздразни“, докато Нага Мънчети направи неудобно изкопаване след скандал с непредумишлени нападения

Феновете на BBC Breakfast считат, че Чарли Стейт беше „ избухнал “, когато Нага Мънчети направи неловко изкопаване по време на полемика за непозволени дейности през днешния ден.

Двойката обсъждаше професионалистката по голф Джорджия Бол, чийто вирусен клип, в който тя беше подложена на критика от голфър, е гледан повече от 10 милиона пъти. Зрителите упрекнаха невидимия наблюдаващ в манипулиране (обяснение на нещо от мъж, нормално на жена, по метод, считан за снизходителен) по време на „ неуместния “ продан и похвалиха Джорджия за това, че беше толкоз учтива по време на цялата среща.

Говорейки за вирусното видео, Нага, на 48 година, сподели иронично: „ Не давайте препоръки на хората, в случай че не сте помолени. “ С една повдигната вежда Чарли попита: „ Давате ли препоръки на хората? “ Нага обаче просто се усмихна и сподели: „ Само споделям “, оставяйки Чарли, на 61, да наподобява много нервиран.

Това не е първият път, когато Нага разрошва перата по известния червен диван. Тази седмица звездата от Strictly Co...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР