Феновете на Арсенал знаят добре, че през годините какви ли

...
Феновете на Арсенал знаят добре, че през годините какви ли
Коментари Харесай

Как един футболист участва в модно ревю

Феновете на Арсенал знаят добре, че през годините какви ли не играчи са минали през клуба. Някои влязоха в сърцата на хората, само че други останаха просто в статистиката.
 Ектор Бейерин и веганството
Защо един футболист стана веган

Според него изгодите са доста

Към момента Ектор Бейерин се стреми да не е от вторите, само че единствено изявите му на терена ще покажат както ще се случи. Испанският бранител се слави като един от най-бързите футболисти в света, само че последната година беше много сложна за него поради тежка травма в коляното.

Докато новият сезон стартира, Бейерин обаче по никакъв начин не скучае. Той се появи по време на седмицата на модата в Париж на ревюто на Louis Vuitton за сбирка пролет/лято 2020.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Héctor Bellerín (@hectorbellerin) на Юни 20, 2019 в 8:40 PDT

Изненадата в тази ситуация е, че футболистът не беше в ролята на фен, а на модел. Бейерин се разноски по подиума в Париж в розови облекла.
 Louis Vuitton сподели дамски чанти с гъвкави екрани
Louis Vuitton сподели дамски чанти с гъвкави екрани

Когато модата се слее с новите технологии

В Instagram Бейерин написа, че не трябва да разрешаваме на хората да ни споделят какво е допустимо и какво не. Испанецът благодари на дизайнера Върджил Абло и стилната марка за опцията, която са му дали.
 Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и още от секси ваканцията им
Още от секси ваканцията на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес

Отплаваме от Гърция, с цел да акустираме в...

За да покаже, че е по-различен от сътрудниците си, Ектор Бейерин се изживява и като влогър, само че надалеч не като тези с милионите клиенти. През последните четири месеца футболистът на Арсенал употребява канала си в YouTube, с цел да демонстрира по какъв начин върви възобновяване му от травмата, която го извади от игра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР