Феновете на американския футбол трудно приеха, когато миналата година Том

...
Феновете на американския футбол трудно приеха, когато миналата година Том
Коментари Харесай

Том Брейди се отказва от професионалната си кариера

Феновете на американския футбол мъчно одобриха, когато предходната година Том Брейди разгласи, че поставя завършек на професионалната си кариера като състезател.

Но времето, което Брейди прекара в пенсия, не бе изключително дълго. Само няколко седмици по-късно той разгласи, че се отмята от решението си и ще се завърне на терена. Нещо, което още тогава породи доста спекулации, че по никакъв начин не се е харесало на Жизел Бюндхен.

В последна сметка, няколко месеца по-късно стана ясно, че двамата се развеждат по самодейност на Бюндхен. И явно на Том Брейди не му е трябвало кой знае какъв брой време, с цел да осъзнае, че в действителност към този момент би трябвало да се отдръпна от професионалния спорт.

В профила си в Instagram една от легендите на NFL разгласи, че този път в действителност излиза в пенсия. Брейди споделя, че е наясно, че предния път се е получила много огромна драма към решението му и по тази причина в този момент не желае да се изяснява още веднъж в обич на играта и всичко, което тя му е дала.

Ето за какво със събуждането си сутринта Том Брейди е решил просто да запише обявлението си, с цел да могат почитателите му първи да знаят какво се случва. Според източници на People, Жизел Бюндхен доста се радва за решението на някогашния си брачен партньор, само че тя от дълго време е траяла с живота си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР