Феновете искат оставката на Кръстаич България бра голям срам, след

...
Феновете искат оставката на Кръстаич България бра голям срам, след
Коментари Харесай

България срамно загуби от Литва на Васил Левски

Феновете желаят оставката на Кръстаич
България бра огромен позор, откакто загуби от слабака Литва с 0:2. Пиюс Ширвис ни вкара в 45-ата и 55-ата минути, а нашите национали приключиха с 10 души, откакто Анди Краев бе изпъден минути преди края на първото полувреме.

След този мач от Група G България е на последната 5-а позиция с 2 точки след нито една победа от 6 мача, а литовците излязоха четвърти с 5 точки. Това по всичко наподобява ще бъде последният мач на сръбското недорзумение Младен Кръстаич, който се провали с гръм и тропот отпред на националния ни отбор. 

Българският народен тим се завърна на стадион „ Васил Левски “ в София, откакто преди този момент игра в Разград и Пловдив, а в столицата бе подсилен от към 6-7 хиляди души.

Няма по какъв начин да не се означи, че от трибуните ехтяха крясъци " Оставка ", като след мача ще се види дали сърбинът има достолепие или не. 

Хилядите от трибуните видяха равностойно начало на дуела, в който първата добра опция се откри пред гостите.

В 7-ата минута Валентин Антов закъсня и макар нарушаването му, бе даден авантаж, тъй като Викинтас Сливка се озова самичък против вратаря.

Стражът Иван Дюлгеров от Черно море обаче сподели класа и не трепна, излизайки напред и спасявайки с тяло рисковото състояние.

Отговорът на България пристигна в ответната офанзива. В 9-ата минута нашите реализираха една отлична офанзива и Спас Делев откри с чудесно центриране Кирил Десподов на далечната греда, но ударът на капитана ни с глава профуча над гредата.

След това двата тима си размениха по още един удар, само че не толкоз заплашителен, с цел да се стигне до 17-ата минута, когато Федор Черних вкара гол за гостите, който обаче бе анулиран поради засада.

Първото стопроцентово голово състояние за България пристигна в 30-ата минута, когато Делев беше изведен самичък против вратаря, само че заложи на силата и прати топката право в стража, който съумя да избави.

Малко по-късно точно Делев центрира чудесно към Преслав Боруков, чийто удар с глава по диагонала мина на сантиметри от вратата.

В 42-ата минута още веднъж Боруков бе покрай попадение, откакто Делев му подаде с глава, но таранът не можа да засече.

Секунди по-късно пък Андриан Краев извърши едно излишно нарушаване край тъчлинията в половината на противника и получи втори жълт картон, поради което бе изпъден с червен и остави България с човек по-малко.

Това обаче не бе единствената неприятна вест, тъй като тъкмо преди паузата Литва откри резултата.

В последната минута на първите 45 това стори Пиюс Ширвис, който се разписа от добавка след безредие в наказателното ни поле и удар от близко, с цел да се отдръпват гостите с задатък на отмора.

На почивката селекционерът Младен Кръстаич направи три промени в състава си, като терена напуснаха Валентин Антов, Преслав Боруков и Ивайло Чочев, а на техните места се появиха Симеон Петров, Лукас Петков и Георги Русев.

В 51-ата минута Делев се озова на добра позиция в наказателното поле и въпреки ниския си растеж стреля с глава, само че неопределено. 

Срамът за нашите национали стана цялостен, откакто в 55-ата минута Пиюс Ширвис с глава непокрит на празна врата съумя да се разпише и да удвои преднината на литовците. 

В 63-ата минута Черних бе близо да вкара също за литовците, само че за наша наслада ударът му от близка отдалеченост бе блокиран и топката излезе в корнер. 

През идващите минути нашите национали бяха много апатични и с нищо не демонстрираха, че желаят да се върнат в мача. 

В 73-ата минута Юстас Ласицкас вкара от близка отдалеченост, откакто преди този момент Дюлгеров направи непростима неточност и подари топката на съперника. За наслада на нашите попадението бе анулирано след намесата на ВАР поради засада. 

До самия край нямаше повече голове, като нашите бяха тотално безлични. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР