Феновете го подозират, че си е тръгнал от острова заради

...
Феновете го подозират, че си е тръгнал от острова заради
Коментари Харесай

След като отключи сърдечен проблем: Филип Букова изненадващо тръгва на турне

Феновете го подозират, че си е тръгнал от острова поради режисура в Лондон

Филип Буков потегля на турне , написа България Днес. След като напусна Сървайвър поради сърдечен проблем, артистът въобще не счита да почива. Напротив – ще работи още повече.

Считаният за нов секссимвол на родното кино и сътрудниците му от сериала „ Татковци “ ще обикалят България и чужбина , с цел да показват новия си театър „ Петък вечер “. Стартът на турнето е при започване на седмицата в София, а дни по-късно младите артисти ще имат изява в Лондон. Буков, който е най-популярният измежду татковците, е декларирал, че ще вземе присъединяване в представлението. Това породи подозрения у доста почитатели на риалитито, които го подозират, че напускането му е по сюжет , защото изявата е планувана още преди месеци.

Буков призна при прибирането си у нас, че към този момент се усеща по-добре. Той изкара 4 дни в болница в Доминикана, а в България ще се подложи на съществени проучвания.

Заради дребното храна, той описа, че сърцето му нямало пулс, като той достигал до към 40, и безусловно изпаднал в заспалост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР