Феновете ахнаха при анонса на лимитираното издание Xbox One X:

...
Феновете ахнаха при анонса на лимитираното издание Xbox One X:
Коментари Харесай

Shadow of the Tomb Raider изданието на Xbox One е толкова специално, че е произведена само една конзола

Феновете ахнаха при анонса на лимитираното издание Xbox One X: Shadow of the Tomb Raider. А то е толкоз лимитирано, че се състои от една единствена подпора в целия свят.
Устройството се продава на аукцион в Ebay, като всички средства би трябвало да отидат в организацията Best Friends за отбрана на животните. Началната цена беше $1000, само че няколко евентуални купувачи я утроиха в границите на броени часове. Ако желаете да се включите и вие, интервалът за наддаване продължава до пети септември. Платформата има 1ТВ дисково пространство. В комплекта са включени и специфичен контролер и (естествено) копие на играта Shadow of the Tomb Raider, конфигурирано на конзолата. Square Enix и Microsoft продават по същия метод и три елементарни Xbox One X с подпис от актрисата, която озвучава Лара Крофт – Камила Лъдингтън. Те най-малко досега са достигнали неголеми суми – от порядъка на $500-600.

Shadow of the Tomb Raider е дълго чаканата развръзка на новата трилогия от Square Enix. Играта разказва най-тъмния интервал от живота на Лара. Нейният вътрешен спор я кара да търси решение на проблеми, за които не е виновна. Така тя се трансформира в злодея в нейната лична история. Евентуално обаче тя доближава до основния миг, който я трансформира в легенда. Shadow of the Tomb Raider излиза на 14-ти септември за конзолите Xbox One, PlayStation 4 и Windows лични компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР