Фенове скочиха на Андреа, която изпя популярното парче на Паша

...
Фенове скочиха на Андреа, която изпя популярното парче на Паша
Коментари Харесай

Попиляха Андреа заради песен на Паша Христова: Срам, аморално, извратено, поведение на пач**ра!

Фенове скочиха на Андреа, която изпя известното парче на Паша Христова „ Повей ветре ”, видя HotArena.

Деколте до пъпа, блестящо алено червило и сластен взор. Това е първото, което се набива на очи в новия клип на чалга изпълнителката. Нищо извънредно за поп-фолка, само че в тази ситуация половинката на Кобрата пее една от безконечните български песни.  Андреа пусна своята версия на песента в навечерието на Великден. Въпреки че се оправя прелестно с осъществяването, визията на певицата възмути огромна част от публиката. Самата  Андреа изясни, за какво е избрала тъкмо тази ария.

" Винаги съм уважавал и обичала българската музика - българската сцена. Знам, че е смело да изпея тази ария на великата Паша Христова, само че сега на изолираност сърцето ми копнее за музика. И тази ария в мое осъществяване се надявам да ни сплоти, с цел да не забравяме какъв брой популярен народ сме. В този ярък празник желая да ви кажа, че в никакъв случай не би трябвало да губим религия в Господ, в себе си, в нас като хора! Колкото и мъчно да бъде, през колкото и компликации да прекосяваме, музиката ще ни сплоти! ".

Блондинката се оправя сносно с осъществяването на песента и завоюва куп поздравления. Адреа се изявява на черен декор облечена в мрачно сако и развети коси. Под тоалета обаче няма нищо бюстът й палаво наднича от деколтето.

Именно това по никакъв начин не се хареса на меломаните.

" Не мисля, че като си има поради кой извършва песента в оригинал, би трябвало да се пее толкоз провокативно облечена ”, гласи един от по-умерените мнения.

Други са по-крайни!

„ Откровена пошлотия ”, „ Порнографско осъществяване. Аморално и извратено даже! Това е класика, а не държание на развратница! ”, Аз персонално с изключение на позор, друго не почувствах, гледайки пошлото ти отношение към Паша Христова. Еротичният ти  глас и визия и тези екстеншъни на пубертетка не са за тази музика, само че си смела или просто търсиш скандал ”, са единствено част от мненията на възмутени почитатели на българската музика, написа „ България Днес ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР