Фенове реват за Азис Чалгата е в потрес от решението на

...
Фенове реват за Азис
Чалгата е в потрес от решението на
Коментари Харесай

Чалгата изтръпна: Фенове реват за Азис!

Фенове реват за Азис

Чалгата е в шок от решението на Азис. Тя, наподобява, се оказа тясна за мераците на Краля на поп фолка. Защото Костинбродският славей е взел решение да запраши зад океана. Той ще стяга куфари, с цел да замине в Америка, която била отколешна негова фантазия.

Азис единствено показа, че в Страната на неограничените благоприятни условия има желание да остане несигурно време. Колко, той не показа!

Определено фолкаджията няма да върви там, с цел да си търси работа, нито да извива глас с българските кръчми. Той си нацелил СОАЩ,  с цел да си търси работа в киното.

Азис от дълго време мечтаел за Холивуд, както да има ориста на нашата Мария Бакалова.

„ Да, познавам я, пял съм на нейни купони с компании. Тя е прелестна и и желая още веднъж да се забележим.Знам, че не съм красавец, само че имам характерен сексапил и едно изключително лъчение. Затова се надявам, че там ще ме виждат и оценят “, надява се артистът.

Желанието му е в холивудската продукция да го играе алфа мъжага. По който да лудне  една, подивяла от пристрастеност и предпочитание, жена. „ И светът да види, че умея да се превъплъщавам в разнообразни облици “, доверява Азис.

Другата му голяма фантазия е да се целува с Холи Бери, тъй като е обаян от очите й. Би починал за нежната и красива Никол Кидман, а Кейт Бланшет намира за съвършена.

 

 

 

Тагове: Азис Холивуд Мария Бакалова филми Холи Бери Кейт Бланшет Никол Кидман
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР