Фенове организират голям протест на 15 март от 10.30 часа,

...
Фенове организират голям протест на 15 март от 10.30 часа,
Коментари Харесай

18 години стигат - Футболни фенове организират голям протест навръх конгреса на БФС

Фенове провеждат огромен митинг на 15 март от 10.30 часа, пред хотел " Маринела " в София - тъкмо по времето, когато на конгрес на Българския футболен съюз (БФС) би трябвало да се гласоподава оставката на Борислав Михайлов.

Футболните ентусиасти считат, че макар подадената оставка на Михайлов, той продължава да е индивидът, който " дърпа конците ".

" Това значи едно - тези не желаят да си потеглят и ще създадат всевъзможни измами и измами, с цел да се задържат на власт ", се споделя в обява във фейсбук страницата " Оставка на БФС отпред с Боби Михайлов " - основател на митинга.

Това е същата група, която беше съорганизатор и на огромните митинги против управлението на БФС по време на мача сред България и Унгария през ноември предходната година. Вечерта приключи с провокация на напрежение и от страна на полицията по улиците към Националния стадион.

" Нагло, безпардонно, готвят се измами, който и да завоюва ще има обжалвания пред Търговския указател и по този начин наглецът Боби ще продължи да ръководи! Всички помним Конгреса от преди 5 години, още веднъж в този хотел, още веднъж на мрачно без публицисти, което ще бъде сюжетът и през март месец ", се споделя още в обявата.

Междувременно двама нови претенденти за президент на БФС се появиха единствено месец преди следващия ексклузивен конгрес.

В един и същи ден на 19 февруари бяха оповестени нови две кандидатури - на сегашния краткотраен началник на Изпълкома Михаил Касабов и на техническия шеф на БФС Георги Иванов - Гонзо.

Освен Димитър Бербатов - има най-малко още трима претенденти за поста на Михайлов.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР