Фенове на ЦСКА разпространиха в социалните мрежи ново писмо с

...
Фенове на ЦСКА разпространиха в социалните мрежи ново писмо с
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА настръхнаха след нови въпроси за стадиона

Фенове на ЦСКА разпространиха в обществените мрежи ново писмо с въпроси за стадиона. Този път идват от кореспондент на вестник " Сега ". Феновете са гневни и безапелационни, че още веднъж се пречи за реконструкцията на " Армията ". 

Ето какво се споделя във въпросното писмо, адресирано до представителите на Министерство на регионалното развитие:

" По мотив оповестено от ЦСКА известие за издадено позволение за реорганизация на стадион " Българска войска " в Борисовата градина на 5 октомври и течащ период за изговаряне на ДНСК, апелирам за информация по следните въпроси:

1. Сигнализирано ле и Министерство на регионалното развитие, че разрешението за градеж се издава в несъгласие с условията на Закона за устройство на територията и всъщност завърши доста проблематична процедура с издавани визи за планиране в несъгласие с разпоредбите? Основният проблем е неналичието на обстоен организационен проект на " Борисовата градина ", проект, който по този начин и не бе признат по време на последния мандат на госпожа Йорданка Фандъкова като кмет на столицата. 

2. Ще бъде ли направена инспекция във връзка многото свидетелства за нарушаване на условията на Закон за устройство на територията и Закона за устройство и застрояването на Столична община? ", гласят питанията на Таня Петрова. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР