Фенове на Селена Гомес, започвайте да спестявате, защото се очаква

Фенове на Селена Гомес, започвайте да спестявате, защото се очаква ...

Ново от Селена Гомес - пуска козметична линия.


Фенове на Селена Гомес, започвайте да спестявате, защото се очаква певицата скоро да пусне свои козметични продукти. След като се справя добре на модния пазар, тя е готова и да се впусне в ново бизнес приключение. Гомес е подала заявление за учредяване на марката „Селена Гомес“ още на 11-и юли тази година. 

Зад решението на певицата стои продуцентската ѝ компания July Moon Production, която се справя доста добре и с другите ѝ сделки извън музикалния бизнес. Все още няма официално потвърждение и от компанията, и от самата певица, но се смята, че марката ще включва козметика като продукти за грижа за косата, парфюми, масла, лосиони за тяло и още много други. 

Феновете заподозряха за намеренията на Гомес още в началото на годината, тъй като в последно време тя често се появява в социалните мрежи с различна визия, която впечатляваше почитателите ѝ.

За филмовия фестивал в Кан, певицата беше наистина ослепителна и камерите непрестанно я следяха. Разбира се, Селена не е направила всичко сама, но сме сигурни, че също е имала пръст в избора на цветове и нюанси. 

Ще очакваме с интерес какви продукти ще представи марката на своите клиенти и дали ще има нещо, което ще е вдъхновено от последните изяви на Селена. Певицата не е за първи път на тази сцена, тъй като вече има парфюм, носещ нейното име. Той беше пуснат на пазара през 2011-а и веднага се превърна в хит сред феновете на изпълнителката. 

Най-интересното тогава беше, че Селена потърси помощ от последователите си за избора на правилните съставки и аромати. Сега, почитателите ѝ се надяват тя отново да се обърне към тях и да разбере точно от какво имат нужда и какво им трябва от пазара на козметичните продукти.

Едно обаче е сигурно – каквото и да излезе с марката „Селена Гомес“, феновете ѝ ще бъдат повече от доволни. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

 

 

 

 
По публикацията работи: Дарена Найденова

Източник: dnes.bg