Фенове на Левски се възхитиха от представянето на тима в

...
Фенове на Левски се възхитиха от представянето на тима в
Коментари Харесай

Сектор Б: Левски беше домакин в Разград, трябва да се вдигне паметник на Мъри на Герена

Фенове на Левски се възхитиха от представянето на отбора в снощното дерби с Лудогорец. Привържениците от Сектор " Б " написаха следния пост във Facebook:

" Изводът след вчерашния мач е, че Левски игра добре и беше хазаин в Разград! Левски излезна да се надиграва с Лудогорец и го направи сполучливо. Минаха времената, в които бяхме пушечно месо за двата провинциални тима - показахме го и през вчерашния ден, и преди седмица. Снощният мач дава очаквания, че имаме действителен късмет да отстраним Лудогорец за купата и да излезнем на край с Тирето! Мачът е след месец, а Левски единствено ще става по-силен! Затова, още занапред си пишете вторник, 12 април, като почивен ден, тъй като всички би трябвало да сме в Разград за първи 1/2-финал за купата на България! Синя окупация!
 Ясно е за какво Здравко Димитров не пътува с Левски за Разград
Ясно е за какво Здравко Димитров не пътува с Левски за Разград

Крилото е било болно

А на Мъри би трябвало да се вдигне монумент на Герена за всичко, което прави! Със селекция без пари, само че с доста деликатно сортиране на нужните играчи и с доста труд на подготвителното игрище, Левски сензитивно съкратява игровата отдалеченост с двата водещи и прескъпи тимове, а нашият състав е към момента толкоз млад и цялостен с капацитет! Но с цел да може Мъри изцяло да покаже на какво е кадърен би трябвало да спечелим най-важната борба - тази за финансовата непоклатимост и оцеляването на клуба! Кампанията " Левски е безконечен " започва повече от сполучливо, само че това не би трябвало да ни успокоява и да дадем задна с поддръжката си. Напротив! Предстои столично дерби с Локомотив София в събота на Герена и ние би трябвало да сме всеобщо на стадиона! Натискайте и виртуалните билети! Време е един път вечно да изплуваме от тази финансова неразбория и да излезнем по-силни отпреди! А от ден на ден има какво да гледаме и на терена!

ВСИЧКИ ЗАД ЛЕВСКИ! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР