Фенове на Левски се срещнаха с премиера Бойко Борисов. Поводът

...
Фенове на Левски се срещнаха с премиера Бойко Борисов. Поводът
Коментари Харесай

Феновете на "Левски" към Борисов: Не сме тук да защитаваме корпоративни интереси

Фенове на " Левски " се срещнаха с премиера Бойко Борисов. Поводът - предложенията за промени в Закона за хазарта. Срещата беше в Министерския съвет.
„ Не сме тук, с цел да пазиме корпоративни, частни ползи, лицензи и не ни интересува Закона за
хазарта. Това, което нас ни интересува, е само и единствено какво се случва с „ Левски ", какви са вашите визии и по какъв начин ще я караме оттук насетне ", съобщи Степан Хиндлиян, ръководител на Националния клуб на последователите на Левски.

„ Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете тематики. ФК „ Левски " е нещо, което го има, ще го има и отново ще го има. Ако желаете да го има този футболен клуб, във типа, в който вие си го представяте, акциите би трябвало да са си при вас. И да си държите ръководството на клуба ", означи министър председателят Борисов по време на срещата.

В диалога участваха също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.
Срещата идва след препоръчаните законови промени, които ще лимитират частните компании, които продават лотарийни билети, в случай че бъдат признати. Основен спонспор на футболния клуб е точно компания на Васил Божков.Феновете на синия тим към този момент два пъти се срещнаха с Божков. Той съобщи, че няма по какъв начин да устоя тима, в случай че бъде лишен лиценза на компаниите му за
лотария.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР