Фенове на Левски призоваха мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков

...
Фенове на Левски призоваха мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков
Коментари Харесай

Фенове на Левски с призив към Сираков

Фенове на Левски приканиха мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков да форсира договарянията с Андриан Краев. Халфът е с изтичащ в края на сезона контракт, а сериозен интерес към него демонстрира хегемонът Лудогорец. Привържениците на " сините " имат вяра, че един от капитаните към момента може да остане на стадион " Георги Аспарухов ", само че за задачата са нужни дейности от управлението и съответно предложение към национала, гласи позиция на страницата Нашата обич е по-силна от вашата ненавист.

" Ръководството на Левски и в частност Сираков би трябвало да създадат всичко по силите си, с цел да убедят Анди Краев да остане в Левски. В днешния футбол всичко е пари, а в Разград разполагат с запас, непостижим за нас. Ок. Слоган от вида " Ние сме Левски " от години не оказва помощ и това би трябвало да е ясно на Сирака.
Но по този начин, както се оферират високи хонорари на Сонко и Цунами, същото би трябвало да се случи и с Краев, който въпреки всичко е капитан, национал и очевидно главен футболист. С оферти от 7.5 хиляди евро в случай, че даже към Жереми Петрис е била по-висока офертата...няма да стане.
Редно е Левски да убеди Краев да остане в този момент с ангажимента да го продадем лятото, само че в тим на открито, тъй като там е истината.
Дадем ли втори главен състезател на Лудогорец...
Какви упоритости за трофеи и купи сънуваме? "


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР