Фенове на Фео и Алекс, участници в предаването Един за

...
Фенове на Фео и Алекс, участници в предаването Един за
Коментари Харесай

Фео и Алекс отпаднаха от Един за друг

Фенове на Фео и Алекс, участници в предаването " Един за различен ", показаха голямото си отчаяние от отпадането на двойката от надпреварата. 

След оспорвани елиминации сантименталната конкуренция в риалити формата двамата се сбогуваха с вилата на любовта, тъй като не съумяха да се оправят с нито едно от седмичните тествания. Младото семейство от Плевен се бори за оставане срещу Поля и Здравко, които обаче получиха поддръжката на по-голям брой от останалите участници. Три двойки прегърнаха Алекс и Фео, единствено че това се оказа незадоволително за продължаването им в предаването и по този метод те станаха идващите сътрудници, които си вземат сбогом с любовното състезание.

Предизвикателството за двойки тази седмица тества позитивната връзка и бързата мисъл за участниците, които трябваше да излязат от стая със загадки. Най-добро проявление демонстрираха Виктория и Явор, които прибавиха 2000 лв. към своята сметка. Това обаче не им приближи, за да завоюват характерната привилегия и да станат „ Супердвойка на седмицата “, а наградата отиде при Габриела и Десислав. Младите влюбени получиха значима задача – да спасят една от номинираните двойки. Те взеха решение да изберат едни от най-близките си хора във вилата на любовта – Радина и Петър.

В битката за освобождение четири двойки се впуснаха в кално тестване, за да продължат съревнованието си в „ Един за друг “. Те трябваше да пренесат огромно количество кал само с телата и облеклата си. С най-хубаво време се отличиха Димана и Христо, които заедно с вторите Виктория и Георги се избавиха от елиминации.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР