Фенове на Ергенът доскоро се чудеха, но днес вече се

...
Фенове на Ергенът доскоро се чудеха, но днес вече се
Коментари Харесай

Докога, бе?!? Гаджето на Евгени Генчев седи в публиката, а той го играе двойка с Валерия в "Кой да знае"! (СНИМКИ)

Фенове на " Ергенът " до неотдавна се чудеха, само че през днешния ден към този момент се ядосват откровено и питат продуцентите на медията докога Евгени и Валерия ще го играят двойка?! Докога, откакто всички от дълго време схванаха, че не са такава. Ясно е, че от появяването си дружно в ефир и двамата печелят дивиденти, както и самата телевизия, само че това към този момент е смешно и неуместно.

Още повече след взривяващата вест, че пианистът, който през вчерашния ден гостува в " Кой да знае ", дружно с Валерия, е пристигнал в постройката на малкия екран не с кучкарката, а с гаджето си. С гаджето, което е напълно друго момиче и няма нищо общо с Вал.

През цялото време, до момента в който двамата се правеха на годеници и чупеха стойки пред камерите, приятелката на Генчо седял зад него в публиката. Да, очевидно мацката не ревнува от Валерия, тъй като договорите са си контракти и би трябвало да се съблюдават, само че потребителите към този момент се изнервиха.

" Скоро стартира третият сезон на това предаване, а тези още лъжат хората, че са дружно. Фалшива женитба няма ли да подреден, че още по-готино да стане?! Що не си признаят един път вечно, че търпението ни се изчерпва... Първият ерген Виктор Стоянов и Виктория Капитонова бяха 100 пъти по-готини, тъй като го играха почтено ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР