Фенове на Джони Деп от Пловдив и цяла България броят

...
Фенове на Джони Деп от Пловдив и цяла България броят
Коментари Харесай

Фенове от Пловдив и страната броят по 3 бона за лична среща ...

Фенове на Джони Деп от Пловдив и цяла България броят по 3 бона за персонална среща с Джони Деп. На 12 юни 2023 година в София за първи път идва супергрупата " Hollywood Vampires ", а моторите на звездната групировка са точно известният " карибски корсар ", легендите Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith.

Билетите за концерта към този момент са в продажба, а дружно с тях бяха пуснати и ВИП пакети, които включват и среща с бандата. Именно тяхната цена удари 3000 лева Мeet and greet опцията провокира огромен интерес измежду почитателите. Те ще могат да се снимат с любимците си, да си разменят по някоя приказка, както и да получат подписи. „ Приятно сме сюрпризирани от интереса към ВИП пакета, който се продава настрана от билетите и е напълно проведен от мениджмънта на групата “, споделят уредниците на концерта в България. 

Деца до 6 години влизат без билет и без право на седящо място. Иначе естествените цени на билетите са 90 лв. за правостоящи, 150 лв. за пред сцената, от 110 лв. до 170 лв. - за седящи. 

На концерта си в столицата " Hollywood Vampires " ще изпълнят едни от най-големите рок шлагери на всички времена. Събитието е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с голямо предпочитание за същински рок след 3-годишна пауза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР