Фенове на Ботев (Пловдив) се събраха пред клубната база в

...
Фенове на Ботев (Пловдив) се събраха пред клубната база в
Коментари Харесай

Фенове на Ботев бесни на ръководството на клуба заради трансфера на Тодор Неделев

Фенове на Ботев (Пловдив) се събраха пред клубната база в Коматево, с цел да потърсят сметка от управлението за прехвърлянето на Тодор Неделев в Лудогорец. Пред последователите излезе изпълнителният шеф Герман Чистяков и изясни, че в клуба е постъпила оферта през вчерашния ден и след диалози със самия футболист, се е стигнало до договарянията сред клубовете.

" Опциите бяха три. Едната беше да изчакаме лятото, когато изтича договорът му и по-късно да решим. Втората беше да се предоговорят изискванията и да се подпише нов договор, а третата - трансфер в Лудогорец. В последна сметка решението беше на самия състезател. Всички решения за прехвърляния в клуба се взимат от притежателя Антон Зингаревич ", съобщи Чистяков пред почитателите.

Малко по-късно пристигна и Тодор Неделев, който удостовери това, че са му били препоръчани три благоприятни условия.
 Ботев (Пловдив) вади от приложимост номер 8
Ботев (Пловдив) вади от приложимост номер 8

" Канарчетата " не са съумели да откажат на футболиста

" Бяха ми препоръчани три варианти. До момента никой от клуба не се беше свързал с мен за възобновяване на контракта. Говорих персонално със Зингаревич и на няколко пъти го питах дали желае да остана в клуба и дали имат потребност от мен. Той ми сподели, че аз вземам решение, само че не ми удостовери, че имат потребност от мен. Не желаех да вървя, само че по този начин се случиха нещата ", съобщи Неделев пред събралите се почитатели и по-късно се разплака.

С Тодор Неделев беше и неговият сътрудник Иван Чворович, който призна, че от Лудогорец са се свързали с него преди два или три дни и са декларирали, че имат голямо предпочитание да го футболиста на Ботев. След това някогашният вратар на " жълто-черните " Чворович се е обърнал към съветника на притежателя Азрудин Валентич, който е дал своето единодушие и договарянията сред страните са били задвижени.

" Тодор носеше подготвителен екип на Ботев, когато отиде да подпише своя контракт с Лудогорец. Това значи този клуб за него ", съобщи Чворович.

Феновете скандираха името на Тодор Неделев и го изпратиха с овации и му пожелаха един ден да се завърне на стадион " Христо Ботев ".
 Шимунджа: Имаме потребност от играчи, като Тодор Неделев
Шимунджа: Имаме потребност от играчи, като Тодор Неделев

Имаме някои проблеми с травми, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР