Фенове на Ботев (Пловдив) се събраха пред гръцкото посолство в

...
Фенове на Ботев (Пловдив) се събраха пред гръцкото посолство в
Коментари Харесай

Фенове на “Ботев“ Пд на протест пред гръцкото посолство в памет на Тоско

Фенове на " Ботев " (Пловдив) се събраха пред гръцкото посолство в София с искане за обективно следствие на убийството на Тоско Бозаджийски, съобщи БГНЕС.

„ Пред посолството сме да напомним, че н яма да забравим Тоско , до момента в който всичко не се реши както би трябвало. Така ще бъдем оттук-нататък. Ще има нови митинги, тъй като днешният е алегоричен “, съобщи пред медиите бащата на Тоско Георги Бозаджийски.
 
 Фенове Ботев Пловдив митинг БГНЕС

Той уточни, че досега има един арестуван от общо 15 нападатели , които били въоръжени и маскирани. „ Това е, което знаем от гръцкото разследване “, сподели Георги Бозаджийски.

Бащата съобщи, че за момента не получават подпомагане и отговор от гръцките управляващи . Същевременно всичко, което е говорено с премиера Бойко Борисов през предходната седмица, е задействано.-->

28-годишният мъж беше погубен в Солун при конфликти сред наши и гръцки почитатели на локалния ПАОК. Тоско е блъснат от кола в миг, в който се е опитвал да избяга от почитатели на ПАОК след футболното дерби с " Арис ". Привържениците на " Ботев " са побратими с тези на " Арис " и постоянно ги поддържат във основни срещи.

Българската прокуратура също се включи в следствието след среща на почитателите на футболния клуб с премиера Бойко Борисов .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР