Фенове на Ботев (Пловдив) се събраха пред базата на клуба

...
Фенове на Ботев (Пловдив) се събраха пред базата на клуба
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Не исках да си ходя, но така се случиха нещата

Фенове на Ботев (Пловдив) се събраха пред базата на клуба в Коматево, с цел да потърсят сметка от управлението за прехвърлянето на Тодор Неделев в Лудогорец. Пред последователите излезе изпълнителният шеф Герман Чистяков и изясни, че в клуба е постъпила оферта през вчерашния ден и след диалози със самия футболист, се е стигнало до договарянията сред клубовете. Малко по-късно пристигна и Тодор Неделев.

" Бяха ми препоръчани три варианти. До момента никой от клуба не се беше свързал с мен за възобновяване на контракта. Говорих персонално със Зингаревич и на няколко пъти го питах дали желае да остана в клуба и дали имат потребност от мен. Той ми сподели, че аз вземам решение, само че не ми удостовери, че имат потребност от мен. Не желаех да вървя, само че по този начин се случиха нещата ", съобщи Неделев пред събралите се почитатели и по-късно се разплака.

С Тодор Неделев беше и неговият сътрудник Иван Чворович, който призна, че от Лудогорец са се свързали с него преди два или три дни и са декларирали, че имат голямо предпочитание да го футболиста на Ботев. 
 Фенове на Ботев (Пловдив) гневни на управлението на клуба поради прехвърлянето на Тодор Неделев
Фенове на Ботев (Пловдив) гневни на управлението на клуба поради прехвърлянето на Тодор Неделев

Пред последователите излезе изпълнителният шеф Герман Чистяков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР