Фенове на Ботев Пловдив се събраха на протест пред гръцкото

...
Фенове на Ботев Пловдив се събраха на протест пред гръцкото
Коментари Харесай

Фенове на Ботев Пловдив се събраха на протест пред гръцкото посолство в София

Фенове на „ Ботев " Пловдив се събраха на митинг пред гръцкото посолство в София. Те упорстват за обективно следствие на убийството на Тоско Бозаджийски. 28-годишният футболен почитател почина при започване на януари в Солун, откакто беше атакуван от група ултраси, а по-късно - блъснат от кола.

Прецизно следствие, което ще разкрие цялата истина за убийството на Тоско, както и по-късно обективни санкции за виновниците. Това са главните претенции на протестиращите, измежду които са и близки, и другари на Тоско Бозаджийски. Към момента обвинени са двама души, само че очевидци на нападението в Солун настояват, че закононарушението е осъществено от близо 20 души.
Георги Бозаджийски, татко на Тоско Бозаджйски: Ясно е, че футболното безчинство няма да спре в никакъв случай. Но ние би трябвало да подкрепим нашия другар - по тази причина сме тука.
В началото на седмицата близки на Тоско Бозаджийски се срещнаха с премиера и основния прокурор. След срещата стана ясно, че България стартира редом следствие на всички обстоятелства и условия към гибелта на младия мъж.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР