Фенове на Ботев Пд атакуваха остро кмета на Пловдив Здравко

...
Фенове на Ботев Пд атакуваха остро кмета на Пловдив Здравко
Коментари Харесай

Фенове атакуваха кмета на Пловдив

Фенове на Ботев Пд нападнаха остро кмета на Пловдив Здравко Димитров поради градежа на клубния стадион. Според " канарите " парите за довеждане докрай на арената ще бъдат изхарчени непозволено. Поради тази причина те желаят да бъде свикана изключителна сесия на Общинския съвет, на която на Димитров да бъде указано отпуснатите средства за козирка на стадиона да бъдат изразходвани целево. Става въпрос за 12 млн. лева
За да упражнят напън, последователите се погрижиха градът да осъмне с транспаранти за " Колежа " и написаха ново отворено писмо до общинските съветници.
" Научаваме, че кметът се кани да не извърши решението на Общинския съвет, като допусне спомагателните пари да не бъдат разходвани целево и предпочитано за цялостното създаване на козирката.
Молбата ни е незабавна, защото, по наша информация, строител и възложител бързат да разходват част от отпуснатите 12 млн. лева не по предопределение ", пишат почитателите на Ботев.
Това е следващата стъпка, подхваната от ентусиастите поради стадиона. Те упорстват " Христо Ботев " да бъде приключен изцяло, както е дадено. Димитров няколко пъти сподели, че парите са незадоволителни, като по думите му са нужни още 28 млн. лева Преди няколко години страната отпусна други 27 млн. лева
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР